logga.jpg
Hem Kurser Uppdrag Galleri Kontakt Länkar

Kursanmälan

Du kan anmäla dig till kursen i ekologisk trädgårdsodling när som helst till kommande kurser. Kursstart är i mitten av februari. Information och anmälan.

Odla ditt intresse! Gå den populära kursen som får dig att utvecklas inom trädgårdsodling. Bland gästlärarna finns Maj-Lis Pettersson som undervisar om växtskydd och trädgårdsarkitekt Johan Widoff. Huvudlärare är Per Ahlström.

Kursdeltagare i ekologisk trädgårdsodling berättar

"Kursen som helhet toppen. Vi har haft möjlighet att påverka/förändra."

"Pers breda kompetens bidrar till att man känner en enorm lust att sätta igång att odla på en gång och att jag kan fråga om allt utan att det verkar dumt. Per är en utmärkt lärare som får alla att känna glädje inför odlandet."

"Jag har fått en helt ny förståelse för odling, både i teorin och i praktiken, som gör att jag kan resonera själv kring problem och lösningar som jag möter i mina egna hobbyodlingsprojekt."

Kommentarerna är tagna ur en kursutvärdering. Se gärna Norrläges loggbok som ger en personlig inblick i hur det var att gå kursen. Kursen har också en egen Facebook-grupp som är öppen för gamla och nya deltagare.

Utblick

Hösttider är skördetider

Dags att safta, sylta och ta till vara. Efter en ovanligt kall sommar kan skörden se lite annorlunda ut i år. Vill ni ha nya idéer, kolla Sara Bäckmos senaste bok Skillnadens skörd, som ger tips på hur man tar till vara skörden året om.

Höst innebär också att vi förbereder nästa års odlingskurs. Unna dig en trädgårdskurs, det kan förändra ditt liv på ett oanat sätt!

 

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss