logga.jpg
Hem Kurser Uppdrag Galleri Kontakt Länkar

Kursanmälan

Du kan anmäla dig till kursen i ekologisk trädgårdsodling när som helst till kommande kurser. Kursstart är i mitten av februari. Information och anmälan.

Odla ditt intresse! Gå den populära kursen som får dig att utvecklas inom trädgårdsodling. Bland gästlärarna finns Maj-Lis Pettersson som undervisar om växtskydd och trädgårdsarkitekt Johan Widoff. Huvudlärare är Per Ahlström.

Kursdeltagare i ekologisk trädgårdsodling berättar

"Kursen som helhet toppen. Vi har haft möjlighet att påverka/förändra."

"Pers breda kompetens bidrar till att man känner en enorm lust att sätta igång att odla på en gång och att jag kan fråga om allt utan att det verkar dumt. Per är en utmärkt lärare som får alla att känna glädje inför odlandet."

"Jag har fått en helt ny förståelse för odling, både i teorin och i praktiken, som gör att jag kan resonera själv kring problem och lösningar som jag möter i mina egna hobbyodlingsprojekt."

Kommentarerna är tagna ur en kursutvärdering. Se gärna Norrläges loggbok som ger en personlig inblick i hur det var att gå kursen. Kursen har också en egen Facebook-grupp som är öppen för gamla och nya deltagare.

Utblick

Högtid för alla trädgårdsälskare!

I våra trädgårdar spirar det för fullt av grönska. I år firar kursen 20 år och vi är extra glada över att ännu en gång få lära ut odlingens konster till ett nytt gäng.

I sommar kommer vattenbristen att bli påtaglig. Några kommuner har bevattningsförbud. Ni som vill följa läget och se vad som gäller i just er kommun kan kolla på Svenskt vatten.

 

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss